Lexus modernizējis LS sedanu (+ FOTO)

Lexus LS saņēmis vairākus jauninājumus, kas palīdzēs vadītājam un uzlabos pasažieru komfortu.

2024.gadā Lexus savu sedanu flagmani sūtīs ar uzlabotu funkcionalitāti, kas skārušas gan automobiļa konstrukciju, gan multimediju sistēmu un elektronisko palīgus. Tiek ziņots, ka jaunākais LS tiek piegādāts a papildu elementiem pamata konstrukcijā, kas uzlabo virsbūves stingrību un sekmē stabilāku automobiļa gaitu. Tāda pati sūtība arī Dynamic Rear Steering sistēmai ar piestūrējošiem aizmugures riteņiem, kas turpmāk pieejama arī LS pilnpiedziņas modelim.

Vadītāja un pasažieru rīcībā jauna multimediju iekārta asr 12,3 collu ekrānu, sērijveida Dashcam sistēma, kas uzņem „bildi” uz priekšu un aizmuguri, uzlabota Proactive Driving Assist, kas atpazīst gājējus un velosipēdistus, palēnina automašīnas gaitu maza rādiusa līkumos un krustojumos ar luksoforiem; palīdz stūrēt pagrieziena laikā un arī nepārtraukti pieregulē braukšanas trajektoriju, ja automašīna pārvietojas savas joslas ietvaros. Šai sistēmai jāpieskaita uzlabotais Teammate autopilotu, kas spēj patstāvīgi braukt sastrēgumos uz lielceļiem (līdz 40 km/h) un izpildīt paralēlo parkošanos. Elektrificēto LS 500h stāvvietā var novietot arī izmantojot viedtālruņa lietotni (vadītājam nav jāatrodas mašīnā). Jaunākajam LS pārstrādāta piekare, uzlabota izplūdes sistēma, lai mazinātu vibrācijas.  

Motoru klāsts bez izmaiņām: V6 3,5 biturbo dzinējs (422 ZS; 600 Nm) pārī ar desmit pakāpju Direct Shift automātisko pārnesumkārbu un Multi Stage Hybrid System hibrīda piedziņu.

Lexus LS pārdošana Japānā sāksies 16.oktobrī. Cenas, pārrēķinot no jēnām, pārklāj diapazonu no 69 900 līdz 115 000 eiro.  

Foto: Lexus

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.