4,3 sekundes un 270 km/h – Mercedes uzlabo GLA 45 S (+ FOTO)

Vācijas autobūves uzņēmums Mercedes-Benz uzlabojis krosoveru GLA 45 S, nedaudz pamainot automašīnas izskatu un uzlabojot funkcionalitāti.

Jaunāko GLA 45 S varēs atpazīt pēc pārveidotā priekšējā bampera un motora pārsega, kas greznots ar AMG simbolu. Diožu lukturi turpmāk gan priekšā, gan aizmugurē, bet standarta 20 collu riteņu diskus pret piemaksu varēs apmainīt pret lielāko 21 collu formātu. Pie izmaiņām jāpieskaita riteņu arku uzlikas, kas tagad tiek krāsotas virsbūves krāsā (agrāk melnas). Komplektā arī sarkanas bremžu skavas,  apaļi izplūdes sistēmas izvadi un spoileris virs aizmugures stikla.

Salonā, kas izdarināts ar Artico mākslīgo ādu (īstā ādas apdare par papildmaksu), uzstādīta jauna AMG Performance stūre, papildu USB-C pieslēgvieta un modernizēta MBUX multimediju sistēma, kas tagad atbalsta Appe CarPlay un Android Auto.

Mercedes GLA 45 S ir aprīkots ar 2 litru benzīna dzinēju, kas attīsta 421 Zs jaudu un 500 Nm griezes momentu. Iekārta darbojas kopā ar astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu un visu riteņu piedziņas sistēmu. Ieskrējienu līdz simtam AMG krosovers paveic 4,3 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 270 km/h.

Foto: Mercedes-AMG

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.