No viena pusducis – Toyota iepazīstina ar IMV 0 konceptu (+ FOTO)

IMV 0 ir Hilux pikapa izmēru transportlīdzeklis ar konstrukciju, kas no pamata modeļa ļauj izveidot vismaz sešas citas modifikācijas.

Japan Mobility Show Toyota demonstrēs IMV 0 (Innovative International Multi-purpose Vehicle) – 5,3 m garu, 1,78 m platu un 1,74 m augstu transportlīdzekli, kas apveltīts ar 3,08 m garenbāzi. Pamata modelis ir pikaps ar rāmja konstrukciju un lokšņu atsperēm pie aizmugures ass.

Zināms, ka tas tiks piedāvāts ar dīzeļa, benzīna, hibrīda un pilnībā elektriskiem spēka agregātiem, tomēr galvenā IMV 0 īpatnība ir spēja transformēties citas nozīmes transportlīdzekļos citu vajadzību nodrošināšanai. Ražotājs apgalvo, ka tas paveicams samērā vienkārši, šasijas aizmugures daļai piemontējot detaļas un paneļus, rezultātā iegūstot dažādiem mobilitātes stiliem un individuālām vajadzībām un uzdevumiem pielāgotas versijas, sākot ar kravas kasti un beidzot ar tūristu kemperi.

Paredzams, ka Toyota IMV 0 sērijveida versija debitēs 2024. gadā, piedāvājot cenu, kas būs zemāka nekā jau pieminētajam HiLux.

Foto: Toyota

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.