Škoda Superb gatava pirmizrādei 2.novembrī (+ FOTO)

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda publicējis jaunās Superb salona skiču attēlus atgādinot, ka pirmizrāde būs jau pēc divām dienām – 2.novembrī.

Škoda nenogurst atgādināt par gaidāmo jaunumu pat tad, kad līdz pirmizrādei palikušas vien divas dienas. Šoreiz atklātībai nodoti salona skiču attēli, kuros redzams, ka jaunās paaudzes modelis, kas būs pieejams liftbeka un universāla modifikācijās, ieguvis divspieķu stūri ar papildfunkciju kontroles rullīšiem, ciparu ekrānus instrumentiem un multividei, kā arī trīs apaļas grozāmpogas ar mini ekrāniņiem klimatkontrolei. Iekārtojums ir visai līdzīgs jaunās paaudzes Kodiaq, ieskaitot ātrumpārslēgu, kas no viduskonsoles pārcēlies uz stūri.

No tās informācijas, ko ražotājs atklājis agrāk zināms, ka ceturtās paaudzes Superb gaisa pretestības koeficients ir 0,24, bagāžnieka ietilpība palielinājusies par 20 litriem līdz 645 litriem, bet motoru klāstā būs benzīna un dīzeļa turbo agregāti ar 150-265 Zs, kā arī hibrīdiekārta ar iespēju līdz 100 km veikt elektriskā režīmā. Pircējam būs pieejami Superb varianti ar priekšējo un visu riteņu piedziņu.

Foto: Škoda

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.