Mazliet vairāk par 28 000 eiro – Suzuki Vitara Shinkai īpašais modelis ierobežotā skaitā (+ FOTO)

Suzuki laidis klajā kompaktā krosovera Vitara īpašo versiju Shinkai, kas Vācijas tirgū maksās nedaudz vairāk par 28 000 eiro.

Ja kādreiz uz ielas sastopat tumšzilas krāsas Vitara ar pelēkas krāsas jumtu un uzrakstu Shinkai aizmugures sānu logā, tad ziniet, ka tas ir viens no tikai 1100 ierobežotā skaita īpašās sērijas eksemplāriem.

Shinkai, kas tulkojumā no japāņu valodas nozīmē „dziļjūra”, atšķiras ar tumšzilu Sphere Blue Pearl Metallic krāsas virsbūvi, kas apvienota ar Galactic Gray Metallic krāsas jumtu un matēti melnas krāsas fragmentiem. Īpašās versijas atribūti ir arī aizmugurējais bamperis ar Galactic Gray dekoru un tādas pašas krāsas spoguļu korpusi, kā arī versijas uzraksts uz abiem sānu aizmugures stikliem.

Suzuki Vitara Shinkai eksemplāru skaits ir ierobežots. Ražotājs precīzu skaitu neatklāj, taču mediji ziņo, ka vismaz 1100 vienības ir solītas.

Vācijā Vitara Shinkai maksās 28 050 eiro aprīkojuma komplektācijā Comfort ietverot audio sistēmu ar viedtālruņa pieslēgumu, automātisko klimata kontroli un LED priekšējos lukturus. Topaprīkojumā “Comfort+” (no 30 750 eiro) cita starpā pieejams arī parkošanās palīgs priekšā un aizmugurē, elektriski regulējami, nolokāmi un apsildāmi ārējie spoguļi un stikla panorāmas jumts ar elektropievadu.

Standarta drošības komplekts ietver aktīvo bremzēšanas palīgsistēmu, joslas novirzīšanas brīdinājuma sistēmu ar piestūrēšanas funkciju, vadītāja miegainības noteikšanu, ceļa zīmju atpazīšanu, aklās zonas brīdinājuma palīgsistēmu, aizmugurējā satiksmes brīdinājuma sistēmu un atpakaļgaitas kameru.

Vitara krosovera pircēji var izvēlēties starp turbo benzīna dzinēju ar 1,4 litru 129 ZS jaudu kopā ar 48 V vieglo hibrīda sistēmu un 6 pakāpju manuālo pārnesumkārbu vai pilno hibrīda versiju ar 1,5 litru četru cilindru benzīna 102 ZS un 24 kW elektromotora savienību apvienojumā ar automatizētu 6 pakāpju manuālo pārnesumkārbu. Abus var kombinēt ar priekšējo vai visu riteņu piedziņu.

Foto: Suzuki

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.