Uzlabotais Jeep Renegade gatavs Eiropas tirgum

Jeep modernizējis savu modeli Renegade, galveno uzmanību pievēršot multimediju iekārtai un nedaudz samazinot degvielas patēriņu.

Modernizācijas gaitā Renegade ticis pie pārstrādāta priekšējā paneļa: vadītājam tagad ciparu mērinstrumenti ar 10,25 collu displeju, bet multivides skārienekrāns pieaudzis līdz 10,1 collu izmēram. Ražotājs uzsver, ka multimediju sistēmas ekrāns ir ne vien par 40 procentiem lielāks, bet arī nodrošina piecreiz ātrāku darbību, sistēma draudzējas ar Apple Carplay un Android Auto, ir komplektēta ar balss asistentu Amazon Alexa un atbalsta bezvadu atjauninājumus ar 4G interneta palīdzību.

Jeep Renegade joprojām būs pieejams 1.5 Turbo e-Hybrid versijā, kas attīsta 130 Zs, kā arī pilnpiedziņas 4xe plug-in hibrīda versijā, kas apveltīts ar 240 Zs. Ražotājs ziņo, ka uzlabota motoru un bateriju darbība, kas apvienojumā ar zemas rites pretestības riepām abiem variantiem ļaus samazināt degvielas patēriņu un CO2 izmešus līdz pat pieciem procentiem.  

Jaunākais Jeep Renegade jau pieejams pasūtīšanai Eiropas tirgū. Vācu auto jaunumu resursi ziņo, ka viņu valstī cena sākas no atzīmes 30 800 eiro.

Foto: Jeep

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.