Simtiem Tesla Cybertruck Ostinas Gigafactory pagalmā – Tesla palielina ražošanas apjomus

Prezentācijas sākumā 2023. gada novembrī Tesla spēja parādīt vien 10 Cybertruck, taču, spriežot pēc mikroblogošanas vietnē X publicētajiem attēliem, situācija mainījusies.

Šķiet, ka problēmas ar ko saskaras Cybertruck konkurenti Ford un Rivian Īlona Maska uzņēmumu neskar – Cybertruck joprojām ir ļoti pieprasīts, neraugoties uz runām par tā kvalitāti, atbilstību drošības noteikumiem un neviennozīmīgi vērtēto izskatu.

Cybertruck galvenā problēma ir tāda, ka to joprojām ir maz un grūti pateikt, kad aptuveni 3 miljoni pasūtītāju, kas esot pieteikušies elektriskā pikapa iegādei,  to saņems. Laikam gan lietas virzās uz labo pusi, jo Ostinas Gigafactory attēli liecina par krietni pieaugušiem ražošanas apjomiem – vismaz salīdzinājumā ar pērnā gada 30.novembra prezentācijas 10 eksemplāriem, kurus Masks solīja nodot pirmajiem pircējiem – savas rūpnīcas darbiniekiem.

Līdz 2024. gada beigām Tesla visā pasaulē plāno saražot 2,7 miljonus elektrisko automašīnu, kas ir ievērojams pieaugums salīdzinājumā ar 1,8 miljoniem vienību, kas tika piegādātas 2023. gadā. Šo mērķi palīdzēs sasniegt arī Cybertruck, kuru pagaidām var pasūtīt un konfigurēt tikai ASV.

5,68 m garo Cybertruck ASV piedāvā versijā ar aizmugures riteņu piedziņu (60 990 dolāru), pilnpiedziņas variantā (79 990 dolāru) un trīsmotoru Cyberbeast (99 990 dolāru).

 

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.