L’Ultime – Bugatti parāda pēdējo Chiron (+ FOTO)

Chiron Super Sport īpašā versija L’Ultime kļūst par pēdējo Chiron, ko izgatavos franču zīmols pirms dot vietu jaunam hiperauto.

L’Ultime ir pēdējais no 500 plānotajiem Chiron, izceļas ar Atlantic Blue/French Racing Blue krāsas virsbūvi, kā tas bija pirmajam 2016. gada Ženēvas autoizstādē parādītajam eksemplāram. Divkrāsu shēmai pieskaņoti riteņu diski, ieturot to pašu toni, kas attiecīgai virsbūves daļai, bet uz tās sāniem ar roku veidotie uzraksti atgādina par būtiskāko, kas saistās ar modeļa vēsturi.

Citu atšķirību skaitā smalki veidota radiatora reste ar Bugatti logotipu zilā krāsā, skaitlis “500”, kas redzams vairākās vietās, ieskaitot riteņu centrālā uzgriežņa vāciņu, Francijas karogs uz sānu spoguļu korpusiem.

L’Ultime salons ir tikpat individuāli veidots kā transportlīdzekļa ārpuse, apvienojot par Deep Blue, Blue Carbon Matt un Bugatti French Racing Blue nosaukto apdares materiālu un dekoratīvā noformējuma kombinācijas.

L’Ultime darbina W16 8.0 četru turbo dzinējs ar 1600 zirgspēkiem un 1600 Nm griezes momentu. 100 km/h automašīna sasniedz 2,3 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 440 kilometri stundā.

Cenu ražotājs neatklāj.

Foto: Bugatti

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.