Mercedes miniveni tagad arī pagarinātajās versijās

Mercedes-Benz miniveni EQT un e-Citan Tourer turpmāk būs pieejami arī pagarinātajās versijās ar lielāku bagāžas nodalījumu un iespēju pārvadāt līdz pat septiņiem braucējiem.

Vācijas autobūves uzņēmums Mercedes-Benz pievienojis piedāvājumam EQT un eCitan Tourer pagarinātās versijas, kas atšķiras ar 38 cm garāku riteņu bāzi un var pārvadāt līdz septiņiem pasažieriem, ja pircējs izvēlas no papildaprīkojuma trešo sēdekļu rindu ar diviem atsevišķiem sēdekļiem. Ja uzsvaru liek uz kravas pārvadāšanu, šī opcija atkrīt, bet īpašnieka rīcībā ir transportlīdzeklis ar 3360 litru bagāžas telpu. Piekļūšanu otrajai un trešajai sēdekļu rindai atvieglo bīdāmas durvis abās pusēs, kas atklāj 83 cm platu aili.

Citan un e-Citan pagarinātie modeļi būs pieejami arī piecvietīgā versijā Mixto, kas piemērota komerciāliem pārvadājumiem. Šajā gadījumā otrās rindas sēdekli no kravas telpas atdala drošības režģis, ko var pārveidot par elastīgu starpsienu lielākai kravnesībai. Tas palielina transportēšanas apjomu līdz 3200 litriem (3,2 kubikmetriem).

Pagarinātās versijas modeļi saņem jaunās paaudzes MBUX multimediju sistēmu ar palielinātu 9,5 collu ekrānu, uzlabotu funkcionalitāti un jaunām iespējām, kā arī stūri ar skārienjutīgajiem vadības paneļiem, savukārt paplašinātajā drošības un elektronisko palīdzības sistēmu klāstā jau standartā ir aktīvās bremzes, aktīvā joslas uzturēšanas palīgsistēma, aizmugurējā parkošanās palīgsistēma, ceļa zīmju atpazīšana, palīdzība uzsākot braukt slīpumā.

Foto: Mercedes-Benz

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.