Lai celtu patriotismu – Hennessey izstrādājis Freedom Series (+ FOTO)

100 amerikāņiem būs iespēja iegādāties uz Ford modeļu bāzes pārveidoto Hennessey automobiļu īpašās Freedom Series modeli, kas izstrādāts par godu ASV Neatkarības dienai.

4.jūlijā ASV svinēs Neatkarības dienu un par godu šim notikumam tūninga uzņēmums Hennessey Performance laiž klajā īpašo Freedom sēriju, kas pieejama uz  Ford Bronco Raptor, F-150 Raptor un Raptor R modeļu bāzes izstrādātajai VelociRaptor modifikācijai.

Pievienojot šo modeļu cenai 9950 dolārus pircējs iegūst Freedom sērijas modeli, kas atšķiras ar zaļo Shelter Green virsbūves krāsojumu, bronzas krāsas Vossen 20 collu riteņu diskiem, kā arī uzrakstiem USA un HPE 91 (Hennessey dibināšanas gads), kas lieliem burtiem izveidots uz automašīnas korpusa. Komplektā arī prāva izmēra ASV karogs un karoga turētājs, kas šo simbolisko atribūtu ļauj droši noturēt savā vietā arī straujāka brauciena laikā.

Paredzēts izlaist 100 Freedom sērijas eksemplāru, paredzot, ka Shelter Green toņa vietā pircējs var izvēlēties arī citu virsbūves krāsu.

 

Foto: Hennessey

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.