No 38 600 eiro – elektriskais Opel Combo pieejams pasūtīšanai (+ FOTO)

Elektriskais furgoniņš Opel Combo Electric kļūst pieejams pasūtīšanai, Vācijā kompaktā transportlīdzekļa cenai sākoties no atzīmes 38 600 eiro.

4,41 m garais transportlīdzeklis zīmīgs ar jaunās Vizor dizaina stilā veidoties sejas vaibstiem, LED-Matrix lukturiem jau pamata versijā un līdz pat 18 elektroniskajiem palīgiem, ja klients par to gatavs maksāt. Bāzes versija ietver arī 10 collu multimediju skārienekrānu un viedtālruņa savienojumu

Automašīnas dzinējspēks ir 136 Zs elektromotors, kas ļauj sasniegt līdz 135 km/h, bet gaitas rezerve, pateicoties ražotāja uzlabojumam un siltumsūknim, pieaugusi par 60 km – līdz 345 km pēc WLTP. Uzlāde ar 100 kW jaudu nodrošina 30-80 procentu uzlādi 30 minūtēs.

Combo Electric tiks piedāvāts divās garuma versijās, standarta variantā uzņemot piecus, bet Combo XL (4,76 m) spējot piedāvāt vietu septiņiem braucējiem. Pircēja izvēlē ir sēdvietu iekārtojums otrajā rindā – kopējs dīvāns vai trīs atsevišķi sēdekļi, kas neliedz izveidot arī visnotaļ apjomīgu (līdz 4000 litriem) bagāžas telpu. Tiesa, šajā gadījumā nāksies nolaist arī blakussēdētāja sēdekļa atzveltni un piekraut atbrīvojošos telpu “līdz griestiem”. Ražotājs saskaitījis, ka Combo Electric salonā ir pavisam 27 sīklietu un priekšmetu noglabāšanas vietas, turklāt vieglāku piekļuvi bagāžai nodrošina atsevišķi atverams logs, kas iemontēts aizmugures vākā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.