Bez kupejām un kabrioletiem – Audi veic izmaiņas A5 piedāvājumā

Vācijas autobūves uzņēmums atsakās no А5, S5 un RS 5 divdurvju modeļiem, līdz ar to pircējiem pieejams vairs tikai A5 un to sportisko versiju piecdurvju modeļi.

Ražotājs izņēmis no konfiguratoriem A5 kupeju un kabrioletu, kas nozīmē, ka automašīnas ar šādām virsbūvēm Audi izpildījumā vairs nav pieejamas, jo modeļi TT un R8 no piedāvājuma tika svītroti jau agrāk.  

Audi gatavojas jaunajai paaudzei, kas tiek gaidīta 2024. vai 2025. gadā un ziņo, ka līdz ar tās ierašanos visa Audi modeļu gamma iegūs jaunus nosaukumus. Tā modelis, ko līdz šim pazinām kā A4, turpmāk sauksies A5 un būs pieejams kā sedans un universāls, bet agrākais A6 pārtaps par A7. Tas ir – nepāra skaitļi tiks piešķirti visiem Audi ar iekšdedzes motoriem, bet pāra skaitļi – elektroautomobiļiem, piemēram, tagadējā A6 līdzīgu gabarītu elektriskais modelis būs pazīstams kā A6 e-tron.

Nav zināms, cik Audi prasīs par jaunās paaudzes A5 (agrāko A4), tādēļ atgādinām, ka pašreiz A4 cena Vācijā sākas no atzīmes 41 800 eiro par sedanu un 43 450 eiro par universālu.

 

Foto: Audi

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.