Nepilni 34 000 eiro – Mini Cooper S no pavasara arī piecdurvju versijā (+ FOTO)

Mini tehnikas cienītājiem laba ziņa – no 2025. gada pavasara viņiem kļūs pieejama modeļa Cooper S piecdurvju modifikācija.

Piecdurvju modelis ir par 172 mm garāks nekā trīsdurvju Cooper S, bet riteņu bāzei pielikti 72 mm. Automašīna ar savu 11,4 m apgriešanās rādiusu joprojām labi piemērota arī izmantošanai pilsētā, lai gan riepu diametrs, kas pieaudzis līdz 625 mm, tam liek izskatīties nopietnāk. Piecdurvju modelis piedāvā vairāk vietas pasažieriem un arī bagāžnieks ir gana ietilpīgs – no 275 līdz 925 litriem.

Motortelpā četrcilindru agregāts, kas attīsta 204 Zs un jaudu un 300 Nm maksimālo griezes momentu, kas Mini Cooper S piecdurvju modelim ļauj sasniegt 242 km/h, pirmajam simtam patērējot 6,8 sekundes.

Salonā tradicionālais apaļās formas OLED displejs, kas ļauj pārvaldīt visas transportlīdzekļa funkcijas ar pieskārienu vai balsi, kontrolējot tajā skaitā navigāciju, multivides saturu, telefonu un klimatu.

Drošībai un braukšanas kontrolei 12 ultraskaņas sensori un četrām telpiskā skata kameras, ērtībām – MINI Digital Key Plus, kas viedtālruni pārvērš par atslēgu.

Automašīnas cena Vācijā sāksies no atzīmes 33 900 eiro.

Foto: Mini

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.