2100 km – Ķīnas Chery hibrīda krosovers uzstāda pasaules rekordu sniedzamībā

Kā ziņo izdevums Carnewschina, autoražotāja Chery jaunais plug-in hibrīda apvidus auto Fulwin T10 ir uzstādījis jaunu Ginesa rekordu, kategorijā “garākais attālums, ko nobraucis plug-in hibrīda krosovers ar pilnu degvielas tvertni un pilnībā uzlādētu akumulatoru bez papildu uzlādes”.

Zināms, ka Fulwin T10, pārvietojoties pa koplietošanas ceļiem trīs dienu laikā veicis vairāk nekā 2100 kilometru, pārspējot iepriekšējo rekordu par 300 km. Interesanti, ka oficiālie sertifikācijas dokumenti liecina, ka Fulwin T10 autonomitāte pēc kritērijiem, kas minēti Ginesa rekorda aprakstā, nepārsniedz 1400 kilometrus.

Rekords krita pagājušajā nedēļā, bet jau šonedēļ jaunais Ginesa rekordists dosies pie pircējiem, ražotājam piedāvājot versijas ar piecu un sešu sēdvietu konfigurāciju.  

Fulwin T10 būs pieejams ar priekšējo vai visu riteņu piedziņu, pirmajam variantam attīstot 610 Zs kopējo jaudu, otram – 375 Zs. Komplektā arī 34,46 kWh baterija, kas nodrošina attiecīgi 200 un 210 km (pēc CLTC) elektriskā režīmā. Bateriju lādējot ar 71 kW, uzlāde no 30 līdz 80 procentiem iespējama 18 minūtēs.

 

Foto: Ekrānbilde no Facebook.com/carnewschina/

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.