Sollei – Cadillac koncepts dabas mīļotājiem (+ VIDEO)

Cadillac elektriskās piedziņas koncepts Sollei veltīts tiem, kas dod priekšroku izbraucieniem dabā ar pievienoto vērtību.

Sollei ir četrvietīgs kabriolets, kas izveidots uz Celestiq liftbeka bāzes. Virsbūves krāsojumam izmantots 50. gadu krēmkrāsas tonis, bet salona apdarei – nappa āda ar varavīksnes pigmentu, pulēts alumīnijs, dabīgais koks un Cadillac jaunums – Fine Mycelium materiāls, kas iegūts no sēņu micēlija. Metāla virsmas maina krāsu atkarībā no skata leņķa, atgādinot ziemeļblāzmu, bet sēdekļu nappa ādai pievienotais zaigojošais pigments spēj radīt smalku “uzlecošās saules” efektu.

Smalko apdari papildina 55 collu digitālo ekrānu bloks priekšējā panelī, ekrāni aizmugures pasažieriem, sēdekļos iemontēti audio sistēmas skaļruņi, katram pasažieriem atsevišķs fona izgaismojums 126 variantos, neliels dzērienu ledusskapis un paceļams jumts no metalizēta tekstila. Cadillac vīzija šim konceptam ir izbrauciens dabā un putnu vērošana, tādēļ komplektā iekļauti ar 3D printeri izdrukāti mānekļi, albums ar putnu attēliem un zīmējumu komplekts ādas maciņā.

Par Sollei piedziņu informācijas nav, tādēļ atgādināsim, ka sērijveida Celestiq ir divmotoru iekārta, kas rada aptuveni 600 zirgspēku jaudu un 870 Nm griezes momentu. Akumulatora jauda ir 111 kilovatstundas. Liftbeks tiks aprīkots ar matricas priekšējiem lukturiem, stūrējamu aizmugurējo asi, panorāmas Smart Glass jumtu un pasaulē pirmo četru zonu klimata sistēmu ClimateSense, kas ļauj katram pasažierim atsevišķi regulēt mikroklimatu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.