Lamborghini Revuelto Opera Unica: 475 stundas virsbūves krāsai (+ FOTO)

Lai iegūtu vēlamo krāsas toni, speciālistiem nācās strādāt 475 stundas veltot gandrīz trīs nedēļas laika.

Itālijas superauto ražotājs Lamborghini parādījis savu jaunāko veikumu, modeli Revuelto Opera Unica, kas izceļas ar personalizācijas nodaļas Ad Personam un Lamborghini Centro Stile veidoto krāsu noformējumu, kam jāatspoguļo Itālijas Sardīnijas salai raksturīgos zilos toņus un jūras ainavas.

Lai realizētu savas ieceres, Revuelto korpuss tika rūpīgi aplīmēts, lai izveidotu molbertu krāsošanai: pēc tam ar otu krāsojumu tika izcelti divu un trīs krāsu toņi, atdarinot viļņus, kas triecas klintīs.

Ražotājs preses relīzē raksta, ka robežas starp dažādām krāsām uzsver transportlīdzekļa aizraujošās virsmas un līnijas: gaišais Blu Tawaret kalpo kā pamatkrāsa uz priekšējiem virsbūves paneļiem un jumta un kontrastē ar drosmīgāko Blu Cepheus, kas tiek izmantots izbalēšanas efektam un aizmugurē. Trešais izmantotais tonis ir zilais Blu Okeanos, lai radītu vēl dziļāku izbalēšanas efektu uz pārsega un ap priekšējo sadalītāju.

Kontrastu nodrošina melnā toņa Nera Bocca, spīdīgie oglekļa šķiedras gaisa plūsmas sadalītāji un sliekšņi, kā arī spīdīgi melni, dimanta griezuma Altanero diski ar melnām oglekļa šķiedras keramikas bremzēm.

Arī salons ir tikpat rūpīgi izstrādāts, apdarei veltot 85 stundas. Pamattonis šajā gadījumā ir  Blu Delphinus, ko papildina gaišāks Blu Amon atzveltnēm, durvīm un viduskonsolei, kā arī kontrastējošās šuves baltajā tonī Bianco Leda. Sēdekļi, durvju paneļi, transmisijas tunelis un jumta apšuvums demonstrē jaunumu Revuelto izšūšanas tehnikā: izmantojot īpaši izstrādātu instrumentu, šuves tiek veidotas trīs krāsās Blu Amon, Blu Chepeus un Bianco Leda.

Lamborghini atgādina, ka Revuelto ir pirmais supersporta V12 uzlādējamais hibrīds, kas apvienojot iekšdedzes motoru un trīs elektromotorus, nodrošina 1015 Zs kopējo jaudu. No 0 līdz 100 km/h automašīna paātrinās 2,5 sekundēs un maksimālais ātrums ir vairāk par 350 km/h.

Foto: Lamborghini

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.