Pirmais gadījums, kad avārijā bojā gājis Tesla Cybertruck vadītājs

ASV, Teksasas štatā notikusi avārija ar letālu iznākumu. Saskaņā ar Electrek informāciju, tā ir pirmā avārija, kad bojā gājis elektriskā pikapa vadītājs.

Pirmais vienmēr ir pirmais – gan pozitīvā, gan negatīvā plāksnē. Tesla Cybertruck ir salīdzinoši svaigs jaunums tirgū, kas tikai pamazām uzņem apgriezienus. Gaidīts tas tika ilgi (koncepts parādījās jau 2019. gadā), tādēļ katra ziņa, kas saistās ar elektrisko pikapu tiek apspriesta auto jaunumu portālos un forumos.

Sākās ar ziņām par piegādēm, pikapa kvalitāti, tehniskajām iespējām un pirmo avāriju, kurā iesaistīts Cybertruck, sekoja informācija par atsaukumiem un kvalitātes problēmām, bet tagad tiek vēstīts par pirmo negadījumu ar Cybertruck, kura vadītājs ir gājis bojā.

Saskaņā ar Electrek informāciju, negadījums noticis Čembersas apgabalā, Teksasā. Cybertruck vadītājs zaudēja kontroli un nobrauca no ceļa. Automašīna ietriecās betona caurtekā un aizdegās, bet vadītājs gāja bojā notikuma vietā.

Negadījumu izmeklē policija.

Electrek raksta, ka par avārijas iemesliem var spekulēt, taču viens ir skaidrs – autopilotu tajā nevarēs vainot, jo Cybertruck tas vēl nav pieejams.

Vēl viens fakts: saskaņā ar aplēsēm, pašlaik pa ceļiem braukā aptuveni 15 000 līdz 20 000 Cybertruck automašīnu, bet visas avārijas ar pikapa iesaistīšanos tā īpašniekiem bija beigušās salīdzinoši veiksmīgi.

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.