Zināms, kurš Ķīnas modelis pārtaps par krievu “Volga”

Krievijā līdz gada beigām plāno uzsākt automobiļa Volga ražošanu. Līdzīgi kā gadījumā ar Moskvič, tas būs ķīniešu ražojums, kam uzlīmēs plāksnīti ar uzrakstu Volga.

Izdevums Motor.ru raksta par to, ka Ķīnā uzsākta krosovera Changan Uni-Z ražošana. Interesants šis fakts ar to, ka drīzumā šis Ķīnas autobūves produkts būs pazīstams arī ar nosaukumu Volga un pierakstu Krievijas Ņižņijnovgorodas rūpnīcā.

Motor.ru pieļauj, ka Volga K30 no Changan Uni-Z atšķirsies tikai ar modificētu priekšpuses dizainu un uzrakstu plāksnītēm, skaidrojot, ka krosovers, kas Ķīnas tirgū nonāk tagad, patiesībā nav tik jauns: Oshan Z6 modelis ir balstīts uz 2022. gada izlaiduma gadu, bet hibrīda analogs tiks pārdots no pavasara.

Tehniskie dati liecina, ka Ķīnas specifikācijā 4,70 m garais Changan Uni-Z aprīkots ar 188 Zs (300 Nm) benzīna motoru un 7-pakāpju divsajūgu pārnesumkārbu. 100 km/h krosovers sasniedz 7,8 sekundēs, bet degvielas patēriņš jauktajā ciklā ir 6,87 litri uz 100 kilometriem (CLTC).

Krievijā BlueCore saimes turbomotora jauda varētu tikt samazināta līdz 150 zirgspēkiem, kas ļautu iekļauties izdevīgākā nodokļu kategorijā.

Ķīnā automašīna tiek piedāvāta pamata komplektācijā ar diožu gaismām, 19 collu vieglmetāla diskiem, diviem drošības spilveniem, aizmugurējiem parkošanās sensoriem, klimata un kruīza kontroli, panorāmas jumtu un divu ekrānu multivides kompleksu.

Cenas Ķīnā, pārvēršot no juaņām: 12 800 – 15 500 eiro.

 

 

 

 

Foto: Ekrānbilde no facebook.com/carnewschina/

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.