200 detaļas un 5 eksperti – Audi RS3 salonam ir jāsmaržo īpaši

Pieci augstas raudzes eksperti rūpēsies, lai jaunā Audi RS3 salonā vienmēr valdītu tīkams aromāts, neraugoties uz gadalaikiem un laika apstākļu maiņu.

Audi modernizējis sportisko RS3, ko plāno laist tirgū prasot vismaz 66 000 par Sportback modeli un 68 000 par sedanu. Līdztekus uzlabojumiem, kas veikti vizuāli un tehniski, ražotājs uzmanību veltījis arī tam, ko sajūt… vadītāja un pasažieru deguns.

Rolls-Royce un Bentley nav paredzēts pārtrumpot, tomēr braucējiem ir jāsajūt, ka tas ir Audi, tādēļ ražotājs radījis savus standartus nosaucot to par “kvalitāti, ko jūs nevarat redzēt, bet tā vienmēr ir ar jums.”

Lai teiktais atbilstu patiesībai, iesaistīta piecu speciālistu komanda, kuras uzdevums bija atrast ideālu kombināciju RS3 salonam. Katra detaļa (RS3 interjeram izmanto aptuveni 200 elementu) tika uzkarsēta īpašā kamerā līdz noteiktai temperatūrai, tad divas līdz trīs stundas analizēts gaisa sastāvs.

Pēc tam kad tika pabeigta atsevišķo komponentu pārbaude, atlasītā materiālu kombinācija tika pārbaudīta vēlreiz, nu jau pilnā komplektā, lai saprastu, vai patīkamais aromāts saglabāsies arī visu detaļu apvienojumā un visos klimatiskajos apstākļos.

Un vēl viens fakts – pretēji vispārējai tendencei ar sintētisko materiālu arvien lielāku īpatsvaru, Audi RS3 joprojām būs pieejams ar dabīgās ādas materiāliem interjera apdarē. 

Foto: Audi

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.