Jauns Volkswagen krosovers par 9900 eiro, taču – uz akcijas laiku un Ķīnā (+ FOTO)

Ķīnas tirgū startē jauns Volkswagen kompaktās klases krosovers Tharu RX. Akcijas laikā cenas sākas jau no atzīmes 80 000 juaņu, kas ir aptuveni 9900 eiro.

SAIC-Volkswagen uzsācis pasūtījumu pieņemšanu no klientiem, kas vēlētos iegādāties uzņēmuma jaunāko modeli Tharu RX līdz ar pārdošanas sākumu startējot akciju ar ievērojamām atlaidēm līdz pat 36 procentu apmērā.

Tādejādi Ķīnas pircējam šo 4,46 m garo SUV, ko var dēvēt par vienkāršotu T-Cross modifikāciju, ir iespējams iegādāties par īpašu izdevīgu cenu.

Bāzes modelis tiek piedāvāts ar 110 Zs jaudīgu 1,5 litru motoru apvienojumā ar sešu pakāpju automātisko pārnesumkārbu, bet par 160 Zs tāda paša darba tilpuma turbo agregātu apvienojumā ar septiņu pakāpju DSG robotizēto pārnesumkārbu būs jāmaksā dārgāk.

Arī Tharu XR bāzes versija nav nebūt slikti aprīkota, lai arī līdz pilnībai tālu – ir disku bremzes abām asīm, 16 collu vieglmetāla diski, četri drošības spilveni un drošības spilveni ar drošības aizkariem, arī ABS un ESP, kruīza kontrole, atpakaļskata kamera un bezatslēgas pieejas sistēma. Nāksies iztikt ar halogēnu priekšējiem lukturiem un kondicionieri klimatkontroles vietā, skārienekrānu, kura izmērs vien astoņas collas, bet sēdekļiem nav ne apsildes, ne elektrisku regulāciju.

Zināms, ka šāda cena Tharu XR iegādei saglabāsies akcijas laikā, bet vēlāk ražotājs par to prasīs 126 000 – 154 000 juaņu, kas būtu 16 200 – 19 900 eiro.

 

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.