Nākamnedēļ Frankfurtē notiks auto nozares profesionāļiem “Automechanika Frankfurt”

No 10. līdz 14. septembrim norisināsies “Automechanika Frankfurt”, kas ir pasaulē lielākā auto nozares tehnoloģijām un pēcpārdošanas tematikai veltītā izstāde profesionāļiem. Izstādes tēma šogad ir “Braukšanas transformācija”, ņemot vērā pārmaiņas, kas šobrīd skar autobūves nozari.

Izstāde “Automechanika Frankfurt” notiek reizi divos gados – pamīšus ar Frankfurtes auto šovu. “Automechanika” atspoguļo sabiedrībai mazāk redzamo auto industrijas daļu jeb tā ir iespēja ielūkoties pa sētas durvīm uz tendencēm nozarē. Izstādē būs pārstāvēts plašs klāsts dažādu produktu un pakalpojumu grupas, kas saistītas ar auto ražošanu, apkopi, remontiem, pēcpārdošanas pakalpojumiem un citām tehnoloģijām. Līdz ar to izstāde kalpo kā profesionāla platforma, kur vieni ražotāji un pakalpojumu sniedzēji dibina kontaktus sadarbībai ar citiem. Arī šogad vairāki Latvijas uzņēmumi piedalīsies izstādē ar saviem stendiem, kā arī daudzi nozares profesionāļi to apmeklēs. 

Izstāde notiks 320 000 kvadrātmetru platībā un savu produkciju rādīs vairāk nekā 4000 kompānijas no 80 pasaules valstīm. Izstādē būs pārstāvētas sekojošas produktu grupas:

  • Daļas un komponentes;
  • Diagnostika un remonts;
  • Riepas un riteņi;
  • Virsbūve un krāsas;
  • Auto mazgāšana, tīrīšana un kopšana;
  • Eļļas, lubrikanti un degvielas;
  • Piederumi un pielāgošana;
  • Elektrība un elektronika;
  • Savienojamība un autonomā braukšana.

Paralēli tam plānota plaša un daudzveidīga pasākumu programma – lekcijas un semināri, auto mehānikas sacensības, testa braucieni un paraugdemonstrējumi, kā arī meistarklases. Izstādes pasākumu tematika šogad vairāk orientēta uz ilgtspējību un nozares transformāciju, meklējot jaunus mobilitātes un tehnoloģiskos risinājumus. Paredzēta arī elektrisko automobiļu izstāde, kurā vairākums būs Ķīnas zīmoli, kā arī notiks balvu pasniegšana par labākajām inovācijām nozarē. Izstāde tiks atklāta ar “CEO brokastīm” – pasākumu, kas veltīts netvorkingam jeb t.s. tīklošanai ar mērķi satikties ar augstākajām nozares uzņēmumu amatpersonām. “CEO brokastīs” uzstāsies arī leģendārais futbola tiesnesis Pjerluidži Kolina (Pierluigi Collina).

Arī iAuto.lv dosies uz “Automechanika Frankfurt” izstādi. Ņemot vērā izstādes milzīgo apmēru, vairāk uzmanību saista nākotnes mobilitātes risinājumi un inovācijas nozarē, kā arī jautājumi saistībā ar ilgtspēju, jo to mēs agrāk vai vēlāk jutīsim uz savas ādas jaunākajos auto modeļos un satiksmē. Tāpat interesants būs uzņēmumu piedāvājums saistībā ar auto remontiem un pēcpārdošanu. 

Izstāde “Automechanika Frankfurt” Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.