Škoda Elroq – čehu ražotājs nodemonstrē jauno dizaina virzienu (+ FOTO)

Čehijas autoražotājs Škoda publicējis topošā modeļa dizaina skices atklājot, ka elektriskās piedziņas SUV būs pirmais, kas izmantos jauno Modern Solid dizaina valodu.

Modern Solid zīmīgs ar jaunu motora pārsegu, ko grezno markas nosaukums, ļoti šauriem četru moduļu priekšējiem lukturiem, no tiem atdalītām dienasgaismām un masīvu bamperi. Izceļas arī melnā hroma dekors – starp lukturiem novietotā līnija ar slīpajiem vertikālās formas zobiņiem, kas ir izgaismojami, kā arī zemu novietotais “radiatora režģis”, kas piesegts ar lielacu dekoratīvo resti.

Zināms arī krosoveram Elroq izveidotais motoru piedāvājums. Tas ir pietiekoši plašs, ļaujot izvēlēties no četrām spēkstacijām, ar vienu vai diviem dzinējiem, aptverot jaudas diapazonu no 170 līdz 299 zirgspēkiem. Bāzes Elroq 50 tiks aprīkots ar 52 kilovatstundu akumulatoru un 170 zirgspēku elektromotoru, kas uzstādīts uz aizmugurējās ass, Elroq 60 būs 55 kilovatstundu akumulators un motors ar 204 Zs jaudu, savukārt topversijas Elroq 85 un Elroq 85x saņem 82 kWh akumulatoru un divu motoru tandēmu ar 286 un 299 Zs. Jaudas rezerve sniedzas līdz 560 kilometriem, norādītais līdzstrāvas uzlādes laiks no 10 līdz 80 procentiem ir 28 minūtes.

Škoda Elroq pirmizrāde tiks sarīkota līdz šī gada beigām.

Foto: Škoda

Maskēts Elroq pavadīja Tour de France dalībniekus

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.