Volkswagen ar jaunām ID Buzz modifikācijām

IAA Transportation Commercial Vehicles (VWN) izstādē Hanoverē Volkswagen demonstrē lielu skaitu jaunu modeļu, tostarp jaunas elektriskā ID Buzz modifikācijas.

Kā uzsvēris ražotājs, papildus 210 kW (286 ZS) ID Buzz Pro modeļiem ar parasto riteņu bāzi un 79 kWh akumulatoru, elektriskā busiņa saimi papildina 210 kW ID Buzz ar pagarināto riteņu bāzi, tostarp versijā ar 86 kWh akumulatoru un diapazonu līdz pat 487 km. Saimi kuplina divi sportiskā rakstura ID. Buzz GTX modeļi ar 250 kW (340 ZS) jaudu.

Vēl viens jaunpienācējs ir pilnpiedziņas 250 kW ID Buzz Cargo 4Motion ar 79 kWh akumulatoru un līdz 432 km nobraukumu. Šis modelis cita starpā varēs vilkt smagāku piekabi, kas sver līdz pat 1800 kilogramiem (citas versijas 1200 kg).

Izvēli dažādos ID Buzz Pure, ID Buzz Freestyle un ID Buzz Cargo Pure ar 125 kW (170 ZS) un 59 kW akumulatoru un visbeidzot – ID Buzz Cargo kā refrižerators ar vācu uzņēmuma Wükaro ražoto virsbūvi. Interesanta kombinācija šajā modelī ir elektriskās piedziņas un elektriskās dzesēšanas apvienojums.

Visi modeļi skatāmi IAA Transportation Commercial Vehicles (VWN) izstādē Hanoverē.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.