Masks “atslēdzis” Kadirovam “uzdāvināto” Tesla Cybertruck

Vēl nesen Čečenijas līderis lepni pabraukājās pa Groznijas ielām izrādot ar ložmetēju aprīkoto elektrisko pikapu, taču tagad tas vairs neesot iespējams, jo Īlons Masks viņa Cybertruck esot attālināti “atslēdzis”.

Par to raksta izdevums Motor.ru, atsaucoties uz Kadirova Telegram kanālu, citējot viņa teikto, ka Cybertruck lieliski ticis galā ar kaujas uzdevumiem Speciālajā militārajā operācijā, taču nesen pārvērties par “ķieģeli” un nācies to aizvilkt ar trosi.

Tesla Cybertruck demonstrējis labu manevrētspēju un labu apkalpes aizsardzību, taču tagad tas attālināti atslēgts un pēc Kadirova teiktā, Īlons Masks to izdarījis personīgi, izrīkojoties “neglīti” un “vīra necienīgi”.

Telegram nesen publicētajos video bija redzams kā Kadirovs ar ložmetēju aprīkotā jaunā Tesla Cybertruck pabraukājas pa Grozniju, cildina amerikāņu elektrisko pikapu, pateicas Maskam par dāvanu un uzaicina uzņēmēju ciemos pie sevis.

Tesla vadītājs gan sociālajos tīklos norādījis, ka nekādas dāvanas Kadirovam neesot dāvinājis.

Oficiāli Tesla Cybertruck Krievijā nopirkt nevar, taču pelēkie dīleri to piedāvā par 18,3 miljoniem rubļu, kas ir aptuveni 183 000 eiro.

Ilustratīvs attēls Foto: Tesla

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.