Nepilni 28 000 eiro – MG uzsāk krosovera HS pārdošanu Vācijas tirgū (+ FOTO)

Vācu pircējiem no pagājušās nedēļas ir pieejams Ķīnas SAIC paspārnē strādājošā MG Motors krosovers MG HS – viens no diviem saimes modeļiem, kas vēl pieejams ar iekšdedzes motoriem.

MG Motors piedāvājumā Vācijas tirgum ir četri elektriskie, divi hibrīdmodeļi (kļūs pieejami rudenī) un iekšdedzes motoru modelis ZS, ko septembrī papildina jaunpienācējs HS.

MG HS tiek piedāvāts četros variantos. Visi aprīkoti ar 170 ZS jaudīgu 1,5 litru turbo benzīna agregātu, ko var apvienot ar 6 pakāpju manuālo vai 7 pakāpju automātisko pārnesumkārbu, izvēloties vai nu Comfort vai Luxury aprīkojuma komplektācijas.

Sākuma līmeņa Comfort (27 990 eiro) ar standarta 6 pakāpju manuālo pārnesumkārbu no 0 līdz 100 km/h ieskrienas 9,4 sekundēs un sasniedz maksimālo ātrumu 190 km/h. h. Aprīkojumā iekļauta multimediju iekārta ar diviem 12,3 collu displejiem, Apple CarPlay un Android Auto atbalstu, 13 elektroniskās braukšanas palīgsistēmas, tostarp ātruma uzturēšanas palīgsistēma, joslas novirzīšanas un joslu maiņas brīdinājums, joslas saglabāšanas un joslu maiņas palīgs, aklās zonas uzraudzība, kā arī droša durvju atvēršanas sistēma, aizmugures sadursmes un aizmugures krustojuma brīdinājums, kam jāpieskaita aizmugurējie parkošanās sensori un aizmugurējā kamera ar dinamiskām vadības līnijām.

Ja pircējs neskoposies ar papildu 2000 eiro, krosovers būs versijā ar 7 pakāpju automātisko kārbu un papildu elektroniskajiem palīgiem, kuru skaitā adaptīvā kruīza kontrole, sastrēgumu un avārijas bremzēšanas palīgsistēma. Automātiskās versijas maksimālais ātrums ir 195 km/h.

Piemaksājot vēl 2000 eiro, iegūstam Luxury izpildījumu ar paplašinātu komforta un palīgu klāstu, ieskaitot balss vadību un pieeju reāllaika satiksmes sastrēgumu datiiem, mobilo tālruņu induktīvo uzlādi, 360 grādu kameras un elektriskās bagāžas nodalījuma durvis, sēdekļu apsildi vadītāja sēdeklim un 2 -zonu automātisko klimata kontroli.

Rudenī MG Motor paplašinās modeļu klāstu, iekļaujot plug-in hibrīda variantu, kas piedāvās līdz 103 kilometriem elektriskā režīmā un kopējo sniedzamību aptuveni 1000 kilometru rādiusā.

Foto: MG

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.