50 Volkswagen Golf GTI Dienvidāfrikas policistiem (+ FOTO)

Dienvidāfrikas pilsētas Durbanas Metro Police Service (DMPD) dienests ticis pie pieciem desmitiem pilnīgu jaunu Golf GTI automašīnu, kas papildinās likumsargu autoparku.

Dienvidāfrikas trešās apdzīvotākās pilsētas policijas nodaļa saņēmusi papildinājumu, par kuru paziņo arī savā Facebook vietnē: “Priecājamies, ka mūsu nodaļai ir pievienoti 50 pilnīgi jauni VW Golf 8 GTI, kā arī Isuzu un Ford Rangers automobiļi. Šie augstas veiktspējas transportlīdzekļi ievērojami uzlabos mūsu reaģēšanas spējas un palīdzēs mums vēl efektīvāk kalpot sabiedrībai.”

Lai efektīvāk pārvaldītu jauno tehniku, DMPD solījis organizēt auto vadīšanas meistarības uzlabošanas kursus.

Volkswagen Golf GTI izpildījumā ir praktisks un salīdzinoši izdevīgs auto, kam joprojām ir pietiekami daudz jaudas, lai notvertu ātruma pārkāpējus vai transportētu aizdomās turamos, turklāt tas ir pietiekami ērts un piemērots arī ikdienas lietošanai. Dienvidāfrikā Golf GTI maksā aptuveni 42 500 USD (38 400 EUR), neskaitot speciālo policijas aprīkojumu.

Facebook attēlos redzams, ka DMPD saņēmis Dienvidāfrikā ražotā Golf GTI pirms modernizācijas modeli, kas šī gada sākumā aizstāts ar jauno MK 8.5.

Foto: Ekrānbilde no https://www.facebook.com/profile

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.